Les DEIM organitzen un dinar-col·loqui amb la periodista Pilar Goñi

Es tracta de la primera trobada del segon cicle SobreDones

Pilar Goñi serà la propera convidada del cicle SobreDones
Pilar Goñi serà la propera convidada del cicle SobreDones | Arxiu particular
Redacció
15 de febrer del 2022
Actualitzat a les 12:40h
Les Dones Emprenedores Innovadores de Manresa (DEIM) organitzarà el proper 4 de març la primera trobada del segon cicle SobreDones, que organitza juntament amb el Col·legi de periodistes. El cicle SobreDones vol facilitar un intercanvi d’informació entre la convidada i les comensals en un ambient distès i enriquidor. En aquesta ocasió la xerrada comptarà amb la periodista Pilar Goñi.

Pilar Goñi va començar de molt jove al món de la ràdio. A més, des de petita va estar vinculada al teatre i va guanyar més d'un premi d'actriu en els concursos de teatre amateur que es feien arreu del país. Explica que fins i tot va fer de Nen Jesús a la representació dels Pastorets dels Carlins.

Als 16 anys, el seu oncle li va dir si volia fer una prova de veu a Ràdio Manresa i, al cap de dues setmanes ja començava a fer de locutora. Més endavant, va fer la carrera de Periodisme que alternava amb la feina a la ràdio. Va fer magazines matiners com Bon dia, Catalunya, programes musicals als 40 Principals i després ja va entrar a la redacció de Ràdio Manresa. 

Als 32 anys, es va iniciar com a directora de Ràdio Manresa. Poc a poc aquest mitjà de comunicació va anar creixent i va passar de ser Ràdio Manresa en ona mitjana i els 40 Principals a tenir Ser Manresa en fm, Cadena Dial Catalunya central, Els 40 Clàssic; Ser Osona; Els 40 principals Osona; i després va venir la televisió, d’això fa 16 anys. Primer Canal Taronja Bages, Berguedà i Solsonès; després Canal Taronja Osona; després Canal Taronja Anoia i fa un any Televisió Sabadell-Vallès. A més, des de fa 20 anys, també s’encarreguen de la publicació mensual Freqüència amb 11.000 exemplars. 

Tot i ser la directora general del grup, assegura que la seva passió segueix sent la comunicació i segueix fent el programa Barra lliure diàriament a la 1 del migdia per Ràdio Manresa i Canal Taronja Tv i en reemissió a la tv a les 15.30 i 22.00 hores.

Aquesta primera trobada del cicle SobreDones tindrà lloc al restaurant La Cuina, el 4 de març a partit de les 2 del migdia. El preu del cobert serà de 17 euros. Per reservar la plaça cal fer l’ingrés de l'import del dinar al compte corrent de Banc Santander ES17 0049 0052 6520 1038 1852. Cal fer constar el nom i el concepte "Dinar Goñi" i enviar un correu a [email protected] confirmant l'assistència.