Unes explosions en una casa del Marquet Paradís, al Pont, alarmen els veïns

Les deflagracions s'han produït per una esquerda a la xemeneia, que ha omplert l'habitatge de fum i sutge

Bombers i Mossos actuant a l'habitatge afectat
Bombers i Mossos actuant a l'habitatge afectat | Pere Fontanals
13 de febrer del 2022
Actualitzat el 14 de febrer a les 12:01h
Un seguit d'explosions -tres, segons els veïns- en una casa habitada, han alarmat els residents de la urbanització Marquet Paradís, al Pont de Vilomara, aquest diumenge a la nit.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 10 de la nit quan s'han sentit tres deflagracions en una casa del carrer 3 del Marquet Paradís, i els seus residents han sortit a l'exterior. Al cap de poca estona han arribat dotacions dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra, que han entrat a l'habitatge, que era ple de fum, i al cap d'una estona han determinat que els forts espetecs i la fumera que s'havia acumulat era fruit d'una esquerda a la xemeneia de la llar de foc, que també ha provocat un petit foc a les golfes.


Els bombers han obert portes i finestres per ventilar el fum tant de la planta baixa com de les golfes, que ha estat la planta més perjudicada per la combustió. Els residents no han necessitat assistència sanitària, però hauran de passar la nit a casa d'un dels seus fills tot esperant que s'airegi el fum i la fortor de sutge.

Fins al lloc de l'incident s'hi ha desplaçat l'alcalde del Pont de Vilomara, Enric Campàs.