Vídeo | Quatre individus n'agredeixen un altre al carrer Saclosa de Manresa

Finalment, els Mossos d'Esquadra van detenir una dona per atemptat als agents

Agressió al carrer Saclosa de Manresa
Agressió al carrer Saclosa de Manresa | @calellencahu
09 de febrer del 2022
Actualitzat a les 14:48h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir la nit de diumenge una dona de 38 anys acusada d'un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat després de propinar-los empentes i, finalment colpejar, un dels mossos que s'havien desplaçat al lloc per una agressió. Els fets van passar a la cruïlla entre el carrer Saclosa i la plaça Catalunya de Manresa.

Els fets van començar quan quatre individus van sortir del seu cotxe i van assaltar un altre turisme que hi havia al darrere, en van treure arrossegant el conductor i van començar a agredir-lo a cops de puny i cops de peu. Segons un vídeo que s'ha penjat a les xarxes, la víctima havia premut el clàxon cap al vehicle dels agressors a la sortida de l'aparcament, tot i que els Mossos no han pogut concretar el motiu exacte de la disputa.
 
Davant l'agressió, els veïns van avisar a la Policia Local de Manresa i als Mossos d'Esquadra que, quan van arribar, van intentar intercedir entre les parts, ja que després de l'agressió, la discussió havia continuat. Segons els Mossos, els protagonistes de l'episodi mostraven símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, però amb l'arribada policial es van anar calmant, excepte una dona que es trobava "molt nerviosa" i que va començar a empènyer els agents actuants fins que va colpejar la mà d'un mosso i li va fer caure el mòbil, moment en què va ser detinguda.

La detinguda, una veïna de Manresa de 38 anys, va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb el compromís de presentar-se als jutjats quan fos requerida.