Els Mossos detenen quatre homes per un robatori amb força en una casa de Navarcles

A dos d'ells també se'ls va denunciar per tinença de substàncies estupefaents

Un agent dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu
Un agent dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu | Mossos
Redacció
09 de febrer del 2022
Actualitzat a les 12:35h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat dissabte, 5 de febrer, quatre homes, d'entre 23 i 34 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

El mateix dissabte, pels volts de les 8 del vespre, els Mossos van rebre l'avís d'un robatori en una casa de Navarcles. Ràpidament diverses patrulles, juntament amb el vigilant municipal de la població, van muntar un dispositiu per interceptar els lladres.

Minuts després, una patrulla que controlava una de les sortides de la població, va observar una furgoneta que en veure la presència policial va minorar la marxa i es va posicionar al voral de la carretera. Els agents van fer-li senyals al conductor perquè s'acostés i un cop a la seva posició van observar que hi havia dos ocupants a l'interior que es mostràvem nerviosos.

El conductor va explicar que eren repartidors de paqueteria però no recordava de quin poble venien. A més, de l'interior del vehicle sortia una forta olor a marihuana.

Quan els mossos van demanar al conductor que obris la furgoneta, van descobrir dos homes ajaguts a l'interior. En l'escorcoll, a dos dels ocupants se'ls van localitzar cabdells de marihuana. A més, sota els seients hi havia amagades diverses jaquetes i parells de sabates.

Poc després, els agents van visualitzar les imatges del circuit de gravació de la casa on havia succeït el robatori i van constatar que els presumptes lladres eren els ocupants de la furgoneta.

Tots quatre van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori i a dos d'ells també se'ls va denunciar per tinença de substàncies estupefaents.

Els detinguts van passar el diumenge 6 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.