Sant Fruitós acollirà diumenge la 8a Cursa dels Llebrers, una canicròs i caminada benèfiques

Els beneficis obtinguts aniran destinats a l'associació protectora de llebrers Galgos 112

Sant Fruitós acollirà diumenge la 8a Cursa de Llebrers
Sant Fruitós acollirà diumenge la 8a Cursa de Llebrers | Josep M. Montaner
Redacció
08 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:49h
Sant Fruitós de Bages acollirà el proper diumenge la 8a edició de la Cursa dels Llebrers, una canicròs i caminada que destinarà els beneficis a l'associació protectora de llebrers Galgos 112. Es tracta d'un recorregut de muntanya de 7,17 quilòmetres i 328 metres de desnivell positiu amb sortida i arribada al Parc del Bosquet de Sant Fruitós de Bages, en la qual hi participaran un màxim de 250 persones, que ja té les inscripcions tancades. La cursa dels llebrers consta de dues modalitats: corrent a la canicròs, que serà cronometrada, o caminant acompanyats de tota classe de races de gossos. A la caminada també s'hi pot participar sense gos.

L'inici de la canicròs i la caminada serà a les 9 del matí. Tot seguit, hi haurà esmorzar de botifarra amb pa de pagès o entrepà vegà per a tots els corredors i caminants. També hi haurà obsequis, premis per als guanyadors de la canicròs i sortejos entre tots els participants. Tots els diners recaptats aniran íntegrament a Galgos 112 per a poder seguir rescatant més gossos llebrers i podencs.

Durant la jornada, hi haurà l'estand de CaniXcat amb material de canicròs, d'UiuStudio amb minisessions de fotos per als gossos, de Niu de Petjades i de Galgos112 amb els seus productes per a gossos. 

Enguany hi ha l'opció de llogar el material per a participar en la canicròs per a qui es vulgui iniciar. Al ser un esdeveniment solidari, també es farà recollida de pinso, medicaments i accessoris per a gats i gossos a benefici de Galgos112, Seproan Sallent i Niu de Petjades.

La Cursa dels Llebrers està organitzada per Galgos 112 i Niu de Petjades amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. També hi han col·laborat una seixantena d'empreses cedint-los els seus productes o col·laborant econòmicament.