Les Jornades de Patrimoni del Centre d'Estudis del Bages se centraran en el patrimoni ignasià

Se celebraran el 6, 7 i 24 de maig a l'Espai de la Plana de l'Om i a l'Espai 1522 de Manresa

La Cova no és l'únic element de patrimoni ignasià, però sí el central
La Cova no és l'únic element de patrimoni ignasià, però sí el central | AjM
Redacció
08 de febrer del 2022
Actualitzat a les 10:07h
Les Jornades de Patrimoni del Centre d'Estudis del Bages, que arribaran al seu desè aniversari, se centraran enguany en el patrimoni ignasià amb el propòsit d'estudiar la situació dels elements d'aquest patrimoni a Manresa i al Bages, la seva importància i la seva situació actual a fi de donar-lo a conèixer a manresans i forans, i també, per a fomentar l'autoestima i el coneixement de la pròpia història.

També es volen estudiar les possibles línies de treball que puguin contribuir a preservar, estudiar i conèixer aquest patrimoni com a bé col·lectiu, avui i en el futur. I, així mateix, les Jornades volen recollir propostes, alternatives o realitats concertes per donar valor i diferents usos a tot aquest patrimoni.

Les Jornades de Patrimoni inclouen una taula rodona sobre patrimoni ignasià més enllà del 2022, diverses comunicacions d'especialistes en patrimoni ignasià i una visita comentada a un element patrimonial de la Manresa ignasiana.

Les Jornades de Patrimoni del Centre d'Estudis del Bages se celebraran el 6, 7 i 24 de maig a l'Espai de la Plana de l'Om i a l'Espai 1522 de Manresa.