L'Ajuntament de Súria s'adhereix simbòlicament al Dia Mundial contra el càncer

El lema d'enguany és "Per unes cures més justes", per tal de sensibilitzar sobre la manca d'equitat en l'accés a l'atenció oncològica arreu del món

L'edifici consistorial de Súria il·luminat pel Dia Mundial contra el càncer
L'edifici consistorial de Súria il·luminat pel Dia Mundial contra el càncer | AjSú
Redacció
05 de febrer del 2022
Actualitzat a les 18:35h
L'ajuntament de Súria s'ha il·luminat durant la nit d'aquest divendres 4 de febrer amb els colors del Dia Mundial contra el càncer, com a mostra d'adhesió simbòlica a aquesta data. Enguany, el lema del Dia Mundial és Per unes cures més justes, per tal de sensibilitzar sobre la manca d'equitat en l'accés a l'atenció oncològica arreu del món.

Aquest Dia Mundial té lloc cada 4 de febrer per iniciativa de la Unió Internacional Contra el Càncer (UICC), i amb el suport de l'Organització Mundial de la Salut (OMS). El seu objectiu és sensibilitzar la població mundial davant de la malaltia, amb una incidència especial en l'àmbit de la prevenció.

Amb aquesta adhesió simbòlica, l'Ajuntament de Súria vol expressar la seva solidaritat amb totes les persones que pateixen o han patit la malaltia, i el seu reconeixement a les que hi donen suport en els àmbits familiar, social, sanitari, assistencial i de recerca.
Arxivat a