Bah! Studios i Fibracat TV creen «L'Altaveu», un nou programa per combatre la bretxa digital

Una persona jove, nadiua digital, haurà d'ensenyar una eina digital a una persona gran

David Villarreal durant el rodatge d'un capítol de «L'Altaveu»
David Villarreal durant el rodatge d'un capítol de «L'Altaveu» | Bah! Studios
Redacció
03 de febrer del 2022
Actualitzat a les 18:49h
La productora manresana Bah! Studios i la cadena de televisió, també d'origen manresà, Fibracat TV han llançat el nou programa L'Altaveu amb l'objectiu de combatre la bretxa digital.

Cada programa tindrà dos protagonistes: una persona jove, nadiua digital, haurà d'ensenyar una eina digital a una persona gran, i l'ajudarà a posar en pràctica els nous coneixements. Cada aprenentatge pràctic es vincula a un aspecte important de l'envelliment actiu de les persones a partir d'històries i testimonis reals. D'aquesta manera, es parlarà de com funcionen xarxes socials i altres eines digitals però també s'abordaran temes com el fenomen de les notícies falses, l'ús d'internet de forma segura, la participació en l'associacionisme i la detecció del maltractament a les persones grans, entre d'altres.

Els capítols compten amb la participació de personalitats dels mitjans de comunicació tradicionals i de nous entorns digitals que aporten la seva visió sobre les qüestions i les aplicacions que es treballen en cada episodi. El programa ha estat produït per Bah! Studios, i tindrà com a convidats mediàtics la periodista Mariola Dinarès, el meteoròleg Tomàs Molina i la xef Ada Parellada.