Sis clubs de Santpedor participen en un projecte de gestió d'entitats esportives

El Club de Futbol Santpedor, el Club Vòlei Santpedor, el Club Bàsquet Santpedor, el Club Esportiu Futbol Sala Santpedor, la Penya Blaugrana de Santpedor i la Societat de Caçadors

Taller de millora integral del sistema esportiu local a Santpedor
Taller de millora integral del sistema esportiu local a Santpedor | AjStp
Redacció
03 de febrer del 2022
Actualitzat a les 16:10h
La millora integral del sistema esportiu local és l'objectiu del programa de la Diputació de Barcelona, al qual s'ha adherit l'Ajuntament de Santpedor i del que es beneficiaran sis entitats esportives del municipi: el Club de Futbol Santpedor, el Club Vòlei Santpedor, el Club Bàsquet Santpedor, el Club Esportiu Futbol Sala Santpedor, la Penya Blaugrana de Santpedor i la Societat de Caçadors.

El projecte consisteix en l'acompanyament i formació per a la millora integral del sistema esportiu local dins el marc normatiu vigent. L'inici de la primera fase del projecte ha estat aquesta setmana, amb un taller d'autodiagnosi que s'ha dut a terme al Lokal de la Vila. Les dues fases restants seran de formació adaptada a les necessitats dels clubs i estudis individuals respectivament, que es faran de forma constructiva i confidencial per part d'assessors que aporta la Diputació de Barcelona.

El regidor d'Esports, Agustí Comas, explica que "és una proposta per a enfortir el teixit esportiu de Santpedor amb eines per ajudar a millorar la seva gestió administrativa des d'una vessant mes pedagògica, ja que molts cops aquesta acostuma a ser una de les feines més complicades per les entitats".
Arxivat a