Fan pintades al local de la Penya Madridista de Manresa i a altres locals de la Font

"Barça o mort" o "FCKRM" han estat alguns dels missatges de la bretolada

Local de la Penya Madridista de Manresa amb les pintades
Local de la Penya Madridista de Manresa amb les pintades | JL Escudero
01 de febrer del 2022
Actualitzat a les 17:36h
Un o diversos desconeguts han fet pintades al local de la Penya Madridista de Manresa i a diversos locals més pròxims, al barri de la Font dels Capellans, aquest dimarts a la matinada. El president de la penya, José Luís Escudero, ha explicat a NacióManresa que en els propers dies presentarà la corresponent denúncia. Segons el president, és la tercera vegada que pateixen actes vandàlics d'aquest tipus.

Per ara, ha repintat la persiana metàl·lica on era una de les pintades, però les altres, que són en façana de totxo vist, hauran d'esperar a més endavant. Escudero ha informat dels fets a l'Associació de Veïns de la Font dels Capellans, ja que també la seva Aula de Reforç ha estat pintada.
 

Aula de Reforç de l'AVV de la Font dels Capellans. Foto: JL Escudero


La pintada de la persiana posava "Barça o mort", i la de la façana "FCKRM", en referència a que "Et fotin Reial Madrid" com a abreviatura en anglès, acompanyada d'un símbol antifeixista. A prop, l'Aula de Reforç de l'AVV de la Font dels Capellans ha estat pintada amb un missatge paradoxal: "Més aules, menys policia" tot embrutant la persiana d'una aula.