La 10a edició del Joc de Ciutat de la Llum torna en modalitat presencial

Es farà el dissabte 12 de febrer de 4 a 7 de la tarda pels carrers i places del Centre Històric de Manresa

Imatge d'arxiu del Joc de Ciutat de la Llum
Imatge d'arxiu del Joc de Ciutat de la Llum | CAE
Redacció
30 de gener del 2022
Actualitzat a les 18:01h
Ignasi de Loiola està a la ciutat de Manresa, ja ha acabat d'escriure els Exercicis Espirituals i vol portar-lo a impremta, però s'adona que del llibre només en queden les cobertes! Així comença el Joc de Ciutat de la Llum que l'equip d'Esplais del CAE està organitzant per al dissabte 12 de febrer a la tarda al Centre Històric de Manresa, amb inici i fi a la Plaça Major.

Els participants del joc hauran d'ajudar Ignasi de Loiola anant a cada ubicació, superar la prova i aconseguir una pàgina del llibre. Compte! Per la ciutat hi ha el Senyor Pantalla, a qui no li agrada gens la lectura i diu que no serveix per res, i es dedica a requisar llibres i pàgines de llibres a tots els manresans i manresanes. Si un equip se'l troba, haurà de superar un petit repte i qui guanyi es quedarà la pàgina obtinguda.

Totes les persones que es vulguin apuntar, ho poden fer de manera gratuïta a través de la pàgina web del CAE. L'activitat està pensada per a equips d'entre 3 a 5 participants, adreçada al públic familiar i a entitats d'educació en el lleure, amb infants d'entre 8 i 13 anys.

El Joc de Ciutat de la Llum està organitzat per l'Equip d'Esplais del CAE, el CAE i fundació La Xarranca, amb el suport de l'Ajuntament de Manresa, el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya; i forma part del programa de la Festa de la Llum i de la programació de Manresa 2022.