El Covisa Manresa rebrà dissabte el Sala 5 Martorell en el clàssic intercomarcal

Els del Baix Llobregat nord arriben a la capital del Bages com a segons de la classificació

Imatge d'arxiu d'un entrenament del Covisa Manresa
Imatge d'arxiu d'un entrenament del Covisa Manresa | MFS
Redacció
28 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:10h
El Covisa Manresa i el Sala 5 Martorell disputaran dissabte (18.30h) el tradicional enfrontament intercomarcal de rivalitat històrica. Els del Baix Llobregat arriben a Manresa després d'haver començat molt bé la temporada, però d'haver passat també una mala ratxa. Hores d'ara, el conjunt martorellenc s'ha recuperat i li han tornat a afavorir bons marcadors. És segon a la classificació amb 35 punts i 16 partits jugats. En els seus desplaçaments, ha jugat 8 partits amb 6 victòries i dues derrotes a Mataró i Hospitalet.

Per la seva part, el Covisa Manresa afronta el partit amb baixes importants com la de Kalet, Josan lesionat i Asis amb un partit de sanció per la infracció comesa dissabte passat a l'Hospitalet. Entren a la convocatòria els juvenils Aleix Pérez i Roc Franch.

El conjunt de Pau Machado es presenta al partit amb la intenció de reaccionar davant la falta d'encert de cara a la porteria contraria, factor que ha perjudicat molt els interessos manresans en els últims partits. Per contra, el joc de l'equip és vistós i intents tot i la inactivitat d’haver passat dos partits consecutius sense jugar, Mataró i Picassent. A la classificació, i amb dos partits menys, el Covisa Manresa és vuitè amb 23 punts.

El Pujolet viurà un dels partits clàssics entre dos històrics d'aquest esport que en el partit de la primera volta a Martorell el resultat va ser favorable als locals per la mínima diferencia de 3 gols a 2 .

Mataró i Picassent ja tenen data
Els partits suspesos en el seu dia pel factor Covid ja tenen data establerta per part del Comitè de la RFEF. El dimarts 15 de febrer a les 9 del vespre hores, el Mataró visitarà el Pujolet, i el partit davant el conjunt de l'Horta Nord de Picassent està previst per al diumenge 13 de març a 1/4 d'1 del migdia, també al Pujolet.