Anjo Valentí assumeix el càrrec de portaveu del PSC a l'Ajuntament de Manresa

El nou regidor ha promès per "voluntat pròpia" les obligacions de la seva responsabilitat i ha agraït la tasca de Felip González durant els darrers set anys

Marc Aloy posa la medalla de la ciutat al nou regidor del PSC Anjo Valentí
Marc Aloy posa la medalla de la ciutat al nou regidor del PSC Anjo Valentí | Pere Fontanals
27 de gener del 2022
Actualitzat el 28 de gener a les 16:45h
"Vull agrair la tasca que ha fet durant els darrers set anys el company Felip González". Amb un breu parlament, Anjo Valentí ha assumit durant el ple d'aquest dijous de l'Ajuntament de Manresa el càrrec de regidor del grup municipal del PSC, del que en serà el seu portaveu, responsabilitat que tenia, també, Felip González.

Valentí, que ha tingut un petit problema amb el voraviu de l'americana poc abans de començar el ple i que s'ha solucionat gràcies a la destresa de la seva companya de partit Mercè Cardona i els recursos de la tècnica de protocol del consistori, Fina Espinalt, ha promès per "voluntat pròpia" -en contraposició de l'"imperatiu legal" que acostumen a usar els independentistes- les responsabilitats que li són pròpies del càrrec, entre les que hi ha la lleialtat a la Constitució i al rei.

Com és habitual, el regidor entrant s'ha dirigit fins a la mesa presidencial i, després de la promesa, l'alcalde Marc Aloy li ha imposat la insígnia i la medalla de regidor. Tot l'acte ha estat seguit des del públic per l'anterior regidor socialista Felip González, que ha abandonat el saló de sessions quan ha finalitzat el punt i ha continuat el ple.

Després, l'alcalde Marc Aloy ha recordat que també Valentí Junyent, "malgrat els retards" ha estat nomenat recentment diputat de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.