Rosario actuarà aquest diumenge al Kursaal per presentar el seu últim treball

Amb l'aixecament de la restricció del 70% de l’aforament a partir d'aquest divendres, encara hi ha entrades disponibles per al concert

Rosario tornarà a actuar diumenge al Kursaal
Rosario tornarà a actuar diumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
27 de gener del 2022
Actualitzat a les 12:41h
Rosario, la petita del clan Flores, tornarà a trepitjar l'escenari del Kursaal, aquest diumenge, 30 de gener a les 7 de la tarda, amb la presentació del seu últim treball Te lo digo todo y no te digo na, un repertori carregat de bones vibracions, d'energia i optimisme. Amb l'aixecament de les restriccions del 70% de l'aforament, encara queden algunes entrades disponibles per aquest concert en què l'aforament ja serà del 100%. 

Una Rosario renovada i madura portarà a l'escenari una barreja de rumba, flamenc, reggae, balades i pop. El seu darrer treball és un disc cuinat amb eines rabiosament modernes, un equip nou de productors i excitants amb col·laboracions de Vanesa Martín, Jorge Drexler, Amparo Sánchez i Juan Magán. Són cançons, com la que dona nom al disc, que parlen de la comprensió i la solidaritat en temps de crisi.

Aquest serà el tercer cop que Rosario puja dalt de l'escenari del Kursaal de Manresa, on ja va actuar-hi els anys 2011 i 2014. 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries amb l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades per al concert de dissabte tenen un preu únic de 52 euros. Es poden comprar a les taquilles del teatre (matins d'11 h a 13 h i tardes de 18 h a 20 h) i per internet.