31 FAM, la banda que fusiona Trap, Dancehall i Funky, actuarà dissabte al Kursaal

Encara queden entrades per veure a una de les bandes de música urbana més destacades del país

El Kursaal acollirà el concert de 31 FAM dissabte
El Kursaal acollirà el concert de 31 FAM dissabte | Promocional
Redacció
27 de gener del 2022
Actualitzat a les 12:05h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest dissabte, 29 de gener a les 8 del vespre, el concert dels 31 FAM que arriben a Manresa en la gira de presentació del seu tercer àlbum, Jetlag. 31 FAM s'ha convertit en tot un fenomen i referent de la música urbana del país que ha sabut apropar-se a un públic jove i amant del Trap, Dancehall, Funky i R&B, estils que la banda ha aconseguit mesclar a la perfecció i crear una sonoritat pròpia cantant en català, castellà i anglès.

Després del seu debut amb Tr3tze -que va aconseguir 10 mil reproduccions amb el single Valentina- i la consolidació amb Valhalla Vol.1, la banda presentarà al Kursaal el seu tercer disc: Jetlag. Amb aquest treball el grup tanca una etapa per obrir-ne una de nova: lletres plenes de reflexions, des de desamors i viatges no realitzats, fins a raonaments sobre la vida després de la mort. Setze cançons que fan viatjar per diferents estils; experimentant amb més instruments orgànics com guitarres i pianos, però sense perdre la seva essència urbana i sense renunciar al mainstream.

La banda de sis músics, integrada per Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam, arriba a Manresa abans de fer parada a Barcelona on actuaran al Festival Cruïlla del proper mes de febrer. 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries amb l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades per al concert de dissabte tenen un preu de 12 euros (10 euros per als menors de 30 anys). Es poden comprar a les taquilles del teatre (matins d'11 h a 13 h i tardes de 18 h a 20 h) i per internet.