Imagina't porta dissabte a la Plana de l'Om l'espectacle de titelles «Dins la Panxa del Llop»

És un concert narratiu amb titelles de paper a càrrec de Cia de Paper

«Dins la Panxa del Llop» arriba dissabte a l'Espai de la Plana de l'Om
«Dins la Panxa del Llop» arriba dissabte a l'Espai de la Plana de l'Om | Promocional
Redacció
27 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:39h
L'Espai de la Plana de l'Om acollirà aquest dissabte, 29 de gener a les 17.30 h, l'espectacle Dins la panxa del llop de la Cia de Paper, el segon muntatge de l'any de la programació d'Imagina't, que aquest cop s'adreça a infants a partir dels 3 anys.

Dins la panxa del llop és un espectacle que ens transporta als boscos, mars i deserts de paper més inversemblants per oferir-nos un retrat de la cadena alimentària amb un toc d'humor i molta música. Cançons originals i fetes a mida que teixeixen un relat sorprenent i divertit, il·lustrat amb teatre d'ombres, teatrins de paper i titelles de cartró.

És un espectacle multidisciplinari que treballa la combinació de quatre elements, titelles bidimensional de tija i els teatres de paper, dibuix en directe realitzat pel Joan Alfred, música en directe i el concert narratiu i gravació i projecció en directe en escena. 

Les entrades per veure Dins la panxa del llop tenen un preu de 8 euros (6 euros amb Carnet Imagina't i Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb l'ús de mascareta durant tota la funció.

El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà el dissabte, 26 de febrer al Teatre Conservatori amb l'espectacle Vegin i Passin Bombolles de prop de part de la companyia Enlaire.