Jaume Folguera guanya la cronoescalada de Montserrat dels Koala's Team

Una trentena d'atletes van córrer de Monistrol a Sant Jeroni en una pujada sense descans

576_126737858720100227-_005
Raül Racero
28 de febrer del 2010
Jaume Folguera arribant a Sant Jeroni. Joan Torrens
La segona prova de la Copa catalana de cronoescalades pirates del Koala's Team  va atraure a 35 corredors de muntanya d'arreu de Catalunya. Monistrol de Montserrat va ser el punt de trobada dels atletes que s'enfrontaven al desafiament de pujar a Sant Jeroni des del peu del massís passant per la drecera dels 3/4, el Monestir i el camí del de Sant Jeroni.

El vencedor de la prova va ser el vallesà Jaume Folguera amb un temps de 52:30 minuts. Dos atletes més van aconseguir baixar de l'hora i la majoria van poder millorar els temps que havien fet als entrenaments.

Les condicions climàtiques adverses amb vent, pluja i boira al cim de Sant Jeroni no van deslluir la festa organitzada pels Koala's Team, que van comptar amb percussionistes que animaven els corredors i un avituallament màgic a base de cerveses i fruits secs que van transformar Sant Jeroni en la Petita Zegama.

La classificació final de  la prova encara és provisional i es publicarà els propers dies a la web www.koalasteam.com.  La copa catalana de cronoescalades pirates tornarà el proper 12 de març amb la pujada nocturna en ruta al Tagamanent. ja s'estan preparant nous reptes per fer un circuit complet i on es pugin els cims més emblemàtics del país en cursa pirata.