El CN Manresa Deyse guanya a Olot i passa a la segona posició de la taula (11-17)

El CN Moscardó va viure la segona relliscada consecutiva i els manresans es troben ara en posició de promoció d'ascens

28 de febrer del 2010
El CN Manresa Deyse va aprofitar la seva visita a la Garrotxa pera aconseguir dos objectius, el primer assegurar els punts a casa el cuer de la classificació, però en un camp sempre complicat i més ara que ha recuperat al seu màxim realitzador J L Albella, i l'altre aprofitar la segona relliscada consecutiva del CN Moscardó per pujar al segon lloc de la classificació, el que dona opció a jugar la promoció d'ascens.

El partit jugat a Olot no va ser de qualitat, ara això sí, va estar animat per la gran quantitat de gols aconseguida.

El primer quart, que va acabar amb empat a cinc gols ja va servir de mostra pel que seria la resta del matx. Bona voluntat dels locals, superioritat bagenca i fluixes defenses. Aixa al gol inicial d'Aberto Iranzo a l'aprofitar una jugada de superioritat, van respondre els gironins amb tres gols seguits, dos d'ells de penalti. Tomb al marcador només prémer lleugerament l'accelerador per part del Deyse i empat definitiu a cinc. Els gols manresans en aquest quart anotats per Oscar Rey, que acumula dues faltes amb rapidesa, Nick Korsgaden, Carles Sanz i Javi Nogueras en rematar un contra atac ben portat per part dels de Timblau.

Un cop més asserenats els manresans el segon quart va ser un veritable allau de gols i joc. Alex Izquierdo en dues ocasions, Oscar Rey, Carles Sanz, Alberto Iranzo i Enric Casasayas signaren el 1-6 que sentenciava el matx. Tot semblava dat i beneit. Aixa el tercer quart va ser insuls, com si ambdós equips donessin la feina per feta i el partit fos més un entrenament que un altre cosa. Empat a dos gols, amb anotació pels del Deyse de Carles Sanz i Eduardo Cortez.

Semblava que el darrer quart havia de seguir el mateix guió, però, la confiança es mala consellera, i en 53 segons els olotins anotaren dos gols que els situaren 10-13 amb tot el quart per jugar. Un temps mort del tècnic manresà Jordi Timblau va frenar l'ímpetu dels locals, per er Nick Korsgaden en superioritat, després del segon temps mort demanat pel tècnic del Deyse, qui posava el 10-14, que Oscar Rey des de la boia ampliava al 10-15 i deixava en res la mini reacció local. Un altre gol de Nick Korsgaden, el millor dels manresans en el partit i el que tancava d'Oscar Rey plasmaven en el marcador la diferencia existent entre ambdues plantilles.

Arbitratge a càrrec de JM Fuentes i l Giralt que van assenyalar vuit exclusions i tres penals als amfitrions per deu exclusions i dos penals als del Deyse. El CN Manresa Deyse va anotar els tres penals, un d'ells aprofitant el refús i quatre superioritats per tres superioritats i els dos penals els del CN Olot.

Parcials: 5-5, 1-6, 2-2, 3-4.
Alineacions i golejadors:
CN Olot: S Busquets, A Sanchís 1, C Raviña, J Albella, A Hinojosa, J Martín, M Reixach 2, P Garcia 1, J Plana 2, S Soy, F Plana, M Bach 2, JL Albella 3.
CN Manresa Deyse: R Gonzalez, O Rey 4, N Korsgaden 3, C Sanz 3, J Nogueras 1, X Izquierdo, E Casasayas 1, E Cortez 1, M Bisbal, A Iranzo 2, A Izquierdo 2, I Prieto.