Mayumana, una de les companyies de dansa i percussió més prestigioses de món, al Kursaal dijous i divendres

Amb l'aixecament de la restricció del 70% de l'aforament a partir d'aquest divendres, encara hi ha entrades disponibles per aquest dia

Mayumana farà doble funció al Kursaal
Mayumana farà doble funció al Kursaal | Ziv Barak
Redacció
26 de gener del 2022
Actualitzat a les 19:21h
La sala gran del Kursaal acollirà dijous (19 h) i divendres (20 h) l'espectacle Currents dels israelians Mayumana, una de les companyies més prestigioses i de referència mundial en dansa i percussió, amb una trajectòria de 20 anys d'activitat amb més de 156.000 exhibicions. Les entrades per dijous ja estan exhaurides amb el 70% de l'aforament, però n'hi ha de disponibles per a la funció de divendres, en què ja estarà permès el 100% de l'aforament.

Mayumana Currents, dirigit per Boaz Berman, va ser creat per al Festival de la Llum de Jerusalem i està inspirat en la disputa històrica que van mantenir els dos empresaris i inventors Thomas Alva Edison (creador del corrent continu) i Nikola Tesla (corrent altern, que s'utilitza fins avui). Amb aquesta temàtica el grup inclou sons electrònics sumats a la percussió que realcen l'espectacle.

Basat en la Batalla dels Corrents de finals del segle XIX, en l'escenari es presenta a pura dansa i percussió un veritable viatge de dos sectors enfrontats, tots dos amb estètiques artístiques diferents que mostren el que sembla una disputa dialogada amb llums i sons propis.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries amb l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades per a la funció de divendres tenen un preu de 35 euros; i de 20 euros per als menors de 16 anys. Es poden comprar a per internet i a la taquilla (matins d'11 h a 13 h i tardes de 18 h a 20 h).