El 25, 26 i 27 de març tornarà a les Comes de Súria l'esdeveniment més gran de 4x4 d'Europa

Les 900 entrades de participant amb vehicle tot terreny dels tres dies es van esgotar en un temps rècord

Les Comes de Súria es tornarà a omplir d'amants del motor a finals de març
Les Comes de Súria es tornarà a omplir d'amants del motor a finals de març | Les Comes
Redacció
26 de gener del 2022
Actualitzat a les 19:12h
La finca de les Comes de Súria tornarà a ser el bressol del 4x4 a Europa el 25, 26 i 27 de març amb la celebració de la desena edició de Les Comes 4x4 Festival, un esdeveniment únic i de referència per a tots els amants del motor, l'off-road i l'aventura.

Una hora és el temps que van tardar en exhaurir-se les 900 places per dia que l'organització va posar a disposició de tots els participants el passat 13 de gener. Tal com s'ha fet a les darreres edicions, les entrades s'han limitat per mantenir la qualitat general de l'esdeveniment i garantir una millor distribució dels participants durant els tres dies oberts al públic.

Els tres dies van quedar complets en un temps rècord i el mateix va passar amb la zona d'acampada. Per aquest motiu, per tal de donar una alternativa d'allotjament als assistents que venen de més lluny, l'organització ha penjat a la seva web oficial un llistat de tota mena d'allotjaments propers a les Comes, perquè trobin el que s'adapti millor a les seves necessitats.

Per a l'edició del 2022, l'organització manté el format d'esdeveniment de tres dies, i obrirà les portes al públic el divendres 25 de març a les 9 del matí.

Les Comes oferirà a tots els participants més de 70 quilòmetres de pistes senyalitzades i classificades per colors segons el nivell de dificultat. Tots podran circular lliurement als recorreguts durant el cap de setmana, ajudats d'un mapa lliurat per l'organització.

Els visitants són els altres grans protagonistes del cap de setmana, ja que amb un gran creixement any rere any, milers de persones es reuneixen a les Comes per no perdre's totes les activitats relacionades amb el motor, l'off-road i l'aventura que l'organització ha preparat per a tots els assistents.

Una de les activitats estrella serà la Zona Dakar BFGoodrich, on els darrers anys s'han pogut veure en acció vehicles com el camió Iveco de l'equip DeRooy i guanyador del Dakar 2016, l'espectacular 6x6 de Jordi Juvanteny, el cotxe d'Isidre Esteve, el de Xavi Foj o el Side by Side de Carles Checa o Gerard Farrés, entre d'altres. Aquest any es podran veure alguns d'aquests espectaculars vehicles del Dakar 2022 i una gran representació dels que van participar al Dakar Classic, una categoria nascuda el 2021 i que no para de guanyar adeptes.

La prova espectacle Supertrack, serà una altra de les grans atraccions d´aquest esdeveniment, amb es podran veure alguns dels 4x4 més extrems superar increïbles obstacles en un recinte que comptarà amb una àmplia zona de públic.

Altres activitats de gran èxit i obertes a tots els assistents seran el Tour turístic amb camió 4x4, una zona d'aventura per a grans i petits, la zona infantil, l'exposició de 4x4 clàssics, el concert de dissabte a la nit, el circuit de cotxes a ràdio control, l'exhibició de Crawlers i la gran fira comercial on desenes d'expositors oferiran productes relacionats amb l'off-road, els viatges i l'aventura.
Arxivat a