Els Mossos detenen sis homes per tenir una nau preparada per cultivar-hi marihuana a Manresa

Els responsables van quedar detinguts per actes preparatoris punibles, ho tenien tot preparat per iniciar la plantació i ja només els faltava les plantes de marihuana

Instal·lació preparada per al cultiu de marihuana
Instal·lació preparada per al cultiu de marihuana | Mossos
Redacció
25 de gener del 2022
Actualitzat a les 15:07h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir dissabte passat sis homes, d'entre 24 i 43 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública

Pels volts de les 5 de la tarda del mateix dia, els mossos efectuaven un patrullatge preventiu per Manresa quan van observar tres homes que manipulaven un compressor de càrrega d'aires condicionats, al costat d'una nau del carrer Castelltallat, a tocar del Palau Firal.

Quan els agents s'hi van acostar, van veure que els homes es van posar molt nerviosos davant la presència policial. Per aquest motiu els mossos van fer indagacions i van descobrir que a l'interior de la nau hi havia una extensa instal·lació d'aires condicionats i 1.300 testos amb terra i una extensa instal·lació de làmpades.

Dins la nau van localitzar tres homes més. Tot apunta que estaven preparant l'edifici per albergar una gran plantació de marihuana.

Els sis homes van quedar detinguts per actes preparatoris punibles i van passar l'endemà, 23 de gener, a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.