Últims dies per participar en el 20è Premi Simeó Selga del Rotary Club de Manresa - Bages

El termini per presentar propostes es tanca dilluns vinent, 31 de gener

Lliurament del Premi Simeó Selga a Ampans en l'edició de 2021
Lliurament del Premi Simeó Selga a Ampans en l'edició de 2021 | Rotary
Redacció
24 de gener del 2022
Actualitzat a les 12:35h
El termini per participar en el 20è Premi Simeó Selga del Rotary Club de Manresa - Bages està obert fins dilluns que ve, 31 de gener. L'entitat convida associacions i entitats de la comarca a participar en el guardó, que compta amb una llarga i consolidada trajectòria i que possibilita que el teixit associatiu de la comarca obtingui finançament per poder tirar endavant projectes d'interès social de característiques molt diverses.

Els aspirants al premi, dotat amb 6.000 euros, han de fer arribar el seu projecte a [email protected]. Es poden consultar les bases completes de la convocatòria en aquest enllaç.

Un jurat independent, integrat per representants de diferents institucions del territori, serà l'encarregat d'escollir el projecte guanyador. La gala del lliurament del premi se celebrarà a principis del mes d'abril al Teatre Conservatori.

Projectes reconeguts
Gràcies al Premi Simeó Selga, en edicions anteriors han fet realitat els seus projectes Ampans, en dues ocasions, l'Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, el CB i Unió Manresana, l'Associació Misteriosa Llum, l'ONG Arc de la Solidaritat, la Residència de Navarcles, els Tallers Musicals d'Avinyó, el Banc dels Aliments de Manresa, l'Associació Síndrome d'Asperger de la Catalunya Central, l'Associació per a la Reeducació Auditiva dels Nens Sords – ARANS, la Comunitat de Sant Egidi, Els Carlins, #Invulnerables, l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i Altres Demències del Bages, Berguedà i Solsonès en dues ocasions, la residència del barri de la Sagrada Família de Manresa i el Servei d'Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central.

Simeó Selga Ubach (Manresa, 1914 – 2010), va ser un dels manresans més destacats del segle XX i inicis del XXI. La seva llarga trajectòria i el compromís amb la família, les persones, la llengua i el país, li van fer desplegar una intensa activitat en molt diversos àmbits, entre els quals la pediatria i l'assistència sanitària, la pedagogia, la dinamització social i cultural, la política, les tradicions i el folklore, les arts i les lletres, la història i el patrimoni cultural.

El Rotary Club de Manresa - Bages dedica a aquest pediatre manresà el premi en reconeixement al seu activisme cívic, social, cultural i polític.