El CE Manresa guanya la UE Vilassar de Mar i iguala un rècord de fa 61 anys (2-1)

Els manresans no encadenaven quinze jornades invictes a Tercera Divisió des de la temporada 1960-61

Els jugadors del CE Manresa celebren la victòria contra la UE Vilassar de Mar
Els jugadors del CE Manresa celebren la victòria contra la UE Vilassar de Mar | CEM
23 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:35h
El CE Manresa continua amb el seu moment dolç de jocs i resultats i després de la victòria, 2-1, contra la UE Vilassar de Mar, porta quatre partits consecutius guanyats i quinze jornades invicte, una marca que no aconseguia a Tercera Divisió des de la temporada 1960-61, al Pujolet, ara fa 61 anys.

La victòria contra la UE Vilassar, però, no ha estat gens fàcil. Després d'una primera part que ha finalitzat amb 2-0, al segon període els manresans han hagut de prémer les dents per aguantar les embranzides del rival per empatar després que aconseguís el seu primer gol. Com en el passat partit al camp del Sants, els blanc-i-vermells han aguantat amb força i han aconseguit que els tres punts es quedessin a casa. La victòria situa el CE Manresa en segona posició a només un punt del líder, Olot, tot i que els manresans han disputat un partit més.

El partit ha començat amb molt joc de mig camp i poques arribades a porteria, tot i que els locals creant més perill. Al minut 8, Noah està a punt d'engaltar una pilota dins de l'àrea, però un defensa rival s'avança i envia la bimba a córner. Al 22, Moha remata al pal una jugada que havia estat invalidada prèviament per fora de joc.

A partir d'aquest moment arriba els millors minuts manresans. Al minut 24, Marc Martínez envia al fons de la porteria un refús que li arriba als peus a dins de l'àrea. Quatre minuts més tard, al 28, Noah marca en una jugada embolicada a l'àrea on els defenses havien rebutjat fins a tres rematades. Amb el 2-0 els manresans no han afluixat i al minut 31 Pelegrín xutava des de la frontal fregant el pal després de robar la pilota al mig del camp. Al 38, Marc Martínez prova un xut des de mig camp aprofitant el porter avançat, però la pilota passa per sobre el travesser.

Als 9 minuts de la represa, la UE Vilassar marcava el seu gol en una rematada de cap d'una falta lateral. La iniciativa de la segona part ha estat als peus dels visitants, tot i que no han creat massa ocasions a la porteria de Pulido, només al minut 76, quan Pep ha rematat i el porter manresà ha enviat a córner.