Massa càstig per al Covisa Manresa a l'Hospitalet (5-3)

Els manresans s'han avançat en el marcador dues vegades, però han acabat perdent després d'un mal final de partit

El Covisa Manresa ha perdut a l'Hospitalet
El Covisa Manresa ha perdut a l'Hospitalet | MFS
22 de gener del 2022
Actualitzat a les 23:45h
El Covisa Manresa s'ha emportat massa càstig en la seva visita a l'Hospitalet, on ha perdut 5-3, en un partit en què la part mes accidentada ha estat en els últims instants amb l'expulsió d'Asis, que ha aturat amb la mà una pilota que podia anar cap a porteria en el moment que el conjunt manresà jugava amb porter jugador.

En els inicis de partit ha existit molta intensitat per part dels dos equips i qui ha portat el pes del partit en la majoria d'ocasions ha estat l'equip bagenc, que s'ha avançat dues vegades consecutives al marcador. L'ha obert Asis amb un tret per tot l'escaire després d'una jugada estratègica, però ha empatat ràpidament l'equip local. Un minut després Manu ha avançat als manresans i altre cop ha empatat l'Hospitalet. En quatre minuts de joc s'han obtingut quatre gols i amb poca estona, els de Antonio Mesa han fet el tercer i s'han posat per davant en el marcador per primer cop, després d'errades individuals del sistema defensiu manresà. Els blanc-i-vermells s'han mantingut vius empatant el partit a sis minuts per al descans, i el resultat a tres gols semblava força just.

A la represa, els manresans han sortit a pel partit millorant l'aspecte defensiu. Tant es així que els de casa no han obtingut clares ocasions de gol. Per contra, l'eficàcia de cara a gol era absent en les accions atacants visitants amb clares ocasions de gol errades incomprensiblement. Aquest fet ha estat clau ja que un gol local també podia caure en qualsevol moment.

La gran majoria d'accions dividides eren per al cantó local. En una d'aquestes ha arribat la pilota a David Ruiz que ha establert el quart gol a mitjans de la segona part. El Covisa ha continuat treballant però sense efectivitat en la definició amb una evident falta de gol i amb cinc faltes acumulades, algunes d'elles innecessàries fetes a mitja pista sense aparent perill. A sis minuts per acabar, Pau Machado ha ordenat joc de cinc i amb aquest sistema de porter jugador, els manresans no han creat perill, ni han protagonitzat cap acció de gol.

En una pèrdua en atac, una pilota llunyana que anava en direcció a la porteria visitant ha estat obstaculitzada amb la mà per Asis. El cinquè gol local ha arribat del doble penal d'aquesta infracció.

Massa càstig per al Manresa en la part final de partit amb la pèrdua de l'enfrontament i amb la pèrdua també d'Asis per al proper partit davant Sala 5 Martorell al Pujolet.

- L'Hospitalet Ballsport: Miñano, Loinaz, Ivan, Uri , Quim. Raul Ceni, Alba, Sergio Alfonso, Jordi, David Ruiz, Marc Enric i Marc Miñano.
- Covisa Manresa: Adil, Lavado, Manu, Terri, Ambros. Gerard, Eric Castillo, Guille, Asis, Aleix Perez, Roc i Nabil.
- Àrbitres:: Hugo Perez i Guillem Alonso.
- Gols: 0-1 Asis 6, 1-1 Sergio Alfonso 7, 1-2 Manu 8, 2-2 David Ruiz 9, 3-2 Marc Enric 11, 3-3 Ambros 14, 4-3 David Ruiz 28, 5-3 Ivan DP 40.