Chima Moneke: «La vaig clavar venint aquí. Soc tan feliç!»

El jugador del BAXI Manresa assegura que "no sé si arribaré a tenir mai una temporada millor que aquesta" en una entrevista al "Tu diràs" de RAC1

Chima Moneke durant un partit
Chima Moneke durant un partit | BB Hojas
Redacció
22 de gener del 2022
Actualitzat a les 19:19h
"Encara no m'ho crec. La vaig clavar venint aquí. Soc tan feliç!". La connexió que ha aconseguit el nigerià Chima Moneke amb Manresa i el Nou Congost ha quedat clara en una entrevista que li han fet al programa Tu diràs de RAC1, aquest dijous a la nit. "Encara és millor del que esperava".

A l'entrevista, l'ala-pivot assegura que "vaig tenir els meus dubtes" a l'hora de fitxar pel club manresà, i que va consultar a jugadors com Frankie Ferrari o Luke Nelson, que havien jugat a Manresa, abans de decidir-se. Però un cop superats aquests dubtes, pronostica que "en el que em queda de la meva carrera esportiva, no sé si podré tenir una millor temporada que aquesta. Tant dins i fora la pista".

Moneke està firmant unes estadístiques espectaculars, més per a un jugador que arribava de ser tres temporades a la lliga francesa sense destacar massa. L'últim enfrontament contra l'Obradoiro "és el millor partit que he jugat mai. A l'ACB fer 30 punts... Sé que puc rendir a aquest nivell, però això és una bogeria".

El nigerià també destaca el bon ambient de treball que hi ha al vestidor i el caliu que s'hi respira. "A cada company d'equip que tinc, me l'estimo. És senzillament increïble jugar amb tios com aquests, bona gent, paios que penquen fort, paios que sumen per un mateix objectiu...".

Capítol apart mereix Pedro Martínez, de qui diu que "no conec cap altre entrenador que ens pugui haver empès a fer tot el que hem aconseguit. Valoro molt el seu mètode". I també destaca l'afició del Nou Congost: "És increïble tot el que hem fet i hem aconseguit aquí a Manresa. Tenim la millor afició i és perfecte haver vingut cap aquí".

Arxivat a