Treviso i Darussafaka completen el grup del BAXI Manresa a la Champions

Els italians superen el "play-in" per la via ràpida mentre que els turcs necessiten el desempat

El BAXI Manresa començarà la segona fase de la Basketball Champions League contra el Treviso italià
El BAXI Manresa començarà la segona fase de la Basketball Champions League contra el Treviso italià | FIBA
21 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:42h
El BAXI Manresa ja coneix tots els rivals que tindrà a la segona fase de la Basketball Champions League. Al ja conegut Tofas s'hi han afegit el Treviso italià i el Darussafaka turc que han eliminat el Lavrio grec i el Burgos espanyol respectivament. Mentre que els italians van resoldre el play-in per la via ràpida el Darussafaka va necessitar el tercer partit.

El Treviso serà el quart conjunt italià que es creuarà amb el quadre bagenc. Fortitudo de Bolònia, Pesaro i Sassari van ser els tres anteriors. I el Darussafaka serà el vuitè rival turc de l'equip manresà després de l'Efes, Fenerbache, Turk Telekom, Ulker, Galatasarai, Pinar Kasriyaka i Tofas

La segona fase de la competició europea començarà el 25 de gener amb la visita del Treviso al Nou Congost. L'aventura europea del BAXI Manresa seguirà contra el Tofas Bursa el 2 de febrer, enfront el Darussafaka a Manresa el 9 de febrer, el 7 de març a Treviso, el 16 de març a Darussafaka i acabarà el 22 de març novament al Nou Congost contra el Tofas turc. 
Arxivat a