L'alumnat de Manteniment electrònic del Lacetània fa de tècnic de so per un dia

Van muntar i posar en marxa un equip a la pista del centre, en una experiència que els permet posar en pràctica els coneixements apresos

L'alumnat de Manteniment electrònic del Lacetània
L'alumnat de Manteniment electrònic del Lacetània | Ins. Lacetània
Redacció
21 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:27h
L'alumnat del cicle formatiu de grau superior de Manteniment electrònic de de l'institut Lacetània de Manresa ha fet de tècnic de so per un dia, en una experiència que els ha permès posar en pràctica els coneixements apresos i a la vegada valorar la importància del treball en equip, la comunicació i la coordinació a l'hora de muntar un equip de so. Els alumnes van muntar i posar en marxa l'equip a la mateixa pista del centre i van poder veure de primera mà tots els components que conformen un muntatge d'aquest tipus, com els cables, les torres per penjar els altaveus, els diferents elements electrònics, etc.

L'activitat es va portar a terme en un ambient distès i va comptar amb la complicitat d'altres alumnes que estaven fent classe en aquell moment i que, atrets per la música, van decidir canviar les aules pel pati.

L'institut Lacetània dona molta importància a l'aprenentatge pràctic, i experiències com aquesta permeten a l'alumnat apropar-se a la realitat amb què es trobaran un cop acabin els estudis i s'incorporin al món professional. El muntatge de l'equip de so al pati és una proposta que es va posar en marxa ara fa cinc cursos i que ja s'ha consolidat dins del programa formatiu del cicle de grau superior de Manteniment electrònic.