El Covisa Manresa espera tornar a la competició dissabte contra l'Hospitalet Bellsport

Els manresans porten gairebé dos mesos sense jugar després de l'aturada de Nadal i la suspensió de dos partits per la Covid

El Covisa Manresa tornarà dissabte a la competició
El Covisa Manresa tornarà dissabte a la competició | MFS
Redacció
21 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:22h
Amb gairebé dos mesos d'inactivitat sobre els parquets, el Covisa Manresa jugarà, si la Covid ho permet, dissabte (18.00h) a una de les pistes mes difícils de la categoria, la de l'Hospitalet Bellsport. Ho farà després de l'aturada de Nadal que es va ajuntar amb la suspensió per coronavirus dels partits davant del Mataró i el Picassent, ambdós pendents de celebrar al Pujolet. En total, ha estat un mes i tres setmanes sense competir i caldrà veure dissabte la resposta dels homes de Pau Machado a la competició, que porten entrenant continuadament des de fa dies.

L'últim partit a casa va ser el dia 11 de desembre davant el Pou Escorial i a fora a Ripollet amb derrota per 6 gols a 4, el dia 18 del mateix mes. Amb aquesta inactivitat, el Covisa Manresa visita als del Bellsport, partit que a la primera volta va acabar amb victòria manresana per 5 gols a 2.

A la classificació, l'Hospitalet es sisè amb tots els partits jugats i 27 punts mentre que el Covisa Manresa, amb dos partits menys, es vuitè amb 23 punts. Al Pavelló Sergio Manzano, els d'Antonio Mesa han jugat set partits amb tres victòries davant del CD Contestano Ye Faki, Pou Escorial de Sabadell i Sala 5 Martorell. Compta amb un empat davant del Cerdanyola i tres derrotes contra Industrias B, Barceloneta i Mataró.

L'equip manresà té les baixes de Kalet, Josan i Santa, i la convocatòria del juvenil Aleix Pérez es l'actualitat.