Amazon porta el rodatge de la seva nova sèrie «Sin huellas» a Manresa

A partir de dimecres es gravaran escenes al Centre Hospitalari i al seu entorn

«Sin huellas» rodarà a Manresa a partir de dimecres
«Sin huellas» rodarà a Manresa a partir de dimecres | Promocional
21 de gener del 2022
Actualitzat a les 15:57h
La guanyadora d'un Premi Goya, Carolina Yuste i l'actriu mexicana Camila Sodi protagonitzen la nova sèrie d'Amazon Prime Sin huellas que, a partir del proper dimecres rodarà escenes a Manresa, concretament al Centre Hospitalari i el seu entorn. Completen el repartiment Silvia Alonso, Borja Luna, Álex Gadea, Adrian Grösser, Adriana Torrebejano, Leonardo Ortizgris i Pastora Vega. D'aquesta manera l'idil·li de la capital del Bages amb el cinema continua ben viu i el Centre Hospitalari tornarà a ser plató d'una producció cinematogràfica.

Sin huellas és una sèrie produïda per Zeta Estudios amb Eneko Gutiérrez com a productor executiu, i Carlos de Pando, Sara Antuña, Gabi Ochoa i Héctor Beltrán com a creadors. La sèrie, definida com estil paella western, consta, inicialment, de vuit capítols de 40 minuts cadascun, que s'estrenaran aquest 2022 en més de 240 països de tot el món.

Afectacions a la mobilitat
Dimecres vinent, 26 de gener,  de 14 h a les 21.30 h, amb motiu de del rodatge de la sèrie  que realitzarà la productora No Traces la Serie SL, hi haurà les següents afectacions a la mobilitat:

- Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Pere Vilella entre el carrer Concòrdia i carrer Bernat de Cabrera.
- Durant tot el dia es prohibirà d'estacionament a diversos trams dels carrers Pere Vilella, Bernat de Cabrera i Concòrdia.  

A banda del rodatge d'escenes exteriors al carrer Pere Vilella, durant els dies 24, 25 i 26 de gener es rodaran també escenes interiors a edificis de la zona. Per tant, durant la setmana hi haurà també reserves d'estacionament per als equips i vehicles de la productora en alguns espais de l'avinguda de les Bases i carrers Mossèn Serapi Ferrer i Flor de Lis.