Miguel Pérez pren el relleu de Mercè Rosich al capdavant del Club Atlètic Manresa

Rosich va deixar la presidència de l'entitat per tornar a optar a dirigir la Federació Catalana

Miguel Pérez i Mercè Rosich, presidents entrant i sortint del CA Manresa
Miguel Pérez i Mercè Rosich, presidents entrant i sortint del CA Manresa | CAM
21 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:37h
Miguel Pérez és el nou president del Club Atlètic Manresa en substitució de Mercè Rosich que va anunciar que deixava el càrrec el passat mes de setembre per optar a presidir la Federació Catalana d'Atletisme i tornar a disputar-li la responsabilitat al president actual de l'entitat, Joan Villuendas.

Mercè Rosich porta 50 anys al Club Atlètic Manresa, com a atleta, com a entrenadora, com a directiva i com a presidenta. El març de 2018, a les passades eleccions, Rosich ja va optar a la presidència contra el mateix candidat i va perdre per només un vot, 37 a 36, a l'assemblea de la federació que va aplegar la representació de 80 clubs, tot i que n'hi van faltar.

Per optar a la presidència de la Federació Catalana la primera vegada, havia renunciat al càrrec en el club el desembre de 2017. Després de perdre per tant poc marge, el gener de 2019 va tornar a agafar les regnes del CA Manresa.

Miguel Pérez, professor universitari jubilat d'UManresa, psicòleg, doctor per la Universitat de Barcelona, especialista en psicoteràpia, i responsable de l'assistència psicològica a Clínica Universitària, arriba a la presidència de l'entitat on fa més de 20 anys que hi pertany, primer com a atleta a finals dels 90 i posteriorment com directiu en la darrera dècada. 

Pérez ofereix un perfil continuista a la política esportiva i de gestió de Rosich, que ha conduit al Club Atlètic Manresa a la millor situació econòmica, esportiva i social de la seva història.