El Petit Cineclub projectarà «Binti» aquest dissabte

Va especialment adreçada a infants a partir de 8 anys que els agradin les històries reals, modernes i entranyables

«Binti»  es podrà veure dissabte a Manresa en el marc del Petit Cineclub
«Binti» es podrà veure dissabte a Manresa en el marc del Petit Cineclub | Promocional
Redacció
20 de gener del 2022
Actualitzat a la 13:12h
El Petit Cineclub estrenarà l'any dissabte amb la projecció de la pel·lícula Binti, recomanada a partir dels 8 anys. L'entrada per veure el film, que es projectarà a l'Auditori de la Plana de l'Om a partir de les 7 de la tarda, té un preu de 3,5 euros i es poden treure a les taquilles del Kursaal, per internet o mitja hora abans a la taquilla de l'Auditori.

La Binti té dotze anys. Va néixer al Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Tot i que no tenen papers, la Binti vol viure una vida normal i somia amb convertir-se en una famosa youtuber com la seva ídol Tatiana. L'Elias, d'onze anys, viu sol amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que es va establir al Brasil per fer una nova vida. Quan la policia entra a casa de la Binti i ha de fugir, la nena es refugia a la cabanya de l'arbre de l'Elias i poc després idea la solució perfecta per a tots els seus problemes: si pot assegurar que el seu pare i la mare d'Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. Binti s'uneix al Club de Suport dels Okapi d'Elias i, mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè la Christine s'enamori d'en Jovial.

Aquesta pel·lícula va rebre quatre nominacions als Premis Magritte del cinema belga: millor pel·lícula flamenca, actor revelació (Baloji), actriu revelació (Bebel Tshiani Baloji) i banda sonora
Intèrprets: Bebel Tshiani Baloji, Joke Devynck, Mo Bakker, Baloji
Durada: 90 minuts
Nacionalitat: Bèlgica i Holanda (2019).