El Grup de Voluntàries Mediambientals organitza una jornada de neteja al Collbaix

Es tracta de la segona iniciativa del grup, després de la burillada celebrada el passat mes setembre

Voluntaris de la Burillada, que es va dur a terme el passat setembre
Voluntaris de la Burillada, que es va dur a terme el passat setembre | Cedida
Redacció
20 de gener del 2022
Actualitzat a les 12:41h
Aquest diumenge 23 de gener, el Grup de Voluntàries Mediambientals de Sant Joan de Vilatorrada organitzarà una jornada de neteja al Collbaix i els seus voltants. La idea del col·lectiu és fer una caminada i recollida de residus pel voltant del Collbaix, que és un dels entorns naturals més destacats del municipi. Amb aquesta acció es vol seguir el treball inicial de conscienciació i sensibilització vers el respecte per la natura.

El recorregut serà fins al cim o pels camins de sota el Collbaix, la previsió és que l'acció sigui de dues hores aproximadament. La quedada d'aquest diumenge serà a partir de les 10 del matí a Cal Gallifa o bé a 2/4 d'11 a la zona d'aparcament de sota el Collbaix. Cal dur una bossa d'escombraries i uns guants. 

Es tracta de la segona acció del Grup de Voluntàries Mediambientals de Sant Joan de Vilatorrada que es realitzarà al municipi. La primera iniciativa va ser el passat mes de setembre, amb la burillada, on es van recollir unes 8.000 burilles arreu del municipi i va suposar un gran èxit. 

En aquest primer semestre de l'any, hi ha una àmplia agenda preparada amb altres caminades, recollides i interessantíssimes xerrades previstes pel grup de voluntàries.