Pedro Martínez: «Ens ho hem merescut pel nostre dia a dia»

Moncho Fernández lamenta no haver igualat la intensitat del BAXI Manresa

Pedro Martínez parla amb un àrbitre durant el partit
Pedro Martínez parla amb un àrbitre durant el partit | Manel Mas
20 de gener del 2022
Actualitzat a les 0:41h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, estava molt content un cop el seu equip a certificat la seva classificació per a la Copa que se celebrarà a Granada el mes de febrer. L'entrenador ha destacat la importància per a un club petit de ser en una competició com la Copa en contrast amb altres que gairebé tenen l'obligació de ser-hi presents. 

Matemàticament, el BAXI Manresa té opcions de ser encara cap de sèrie. Pedro Martínez no pensa en això. A la seva ment, tan sols hi ha fer bons entrenaments per afrontar amb garanties el duel contra el Moranabc Andorra. L'altre objectiu és millorar dia a dia per ser cada dia millor equip. I ha recordat que "encara no som a la meitat de la temporada. La competició continua". 

"És una bona experiència i espero que els jugadors ho gaudeixin. Només Rafa Martínez hi ha estat present", ha comentat Pedro Martínez. Precisament, sobre el santpedorenc el seu entrenador ha comentat que l'escorta és un jugador que sempre suma i fa bons els equips on juga. "El Rafa ens dona moltes coses. Ens ajuda molt ja que no tot és fer punts", ha comentat Pedro Martínez. 

Chima Moneke ha fet un partit excels. Per al tècnic del BAXI Manresa el més important de l'actuació de l'ala-pivot nigerià ha estat haver-ho aconseguit jugant no massa minuts. 

El BAXI Manresa és juntament amb Barça, Madrid i València un dels equips que tindran equip a la Copa i la Mini Copa. Temps enrere, els equips que anaven a la Copa portaven el seu equip base a la competició infantil. Ara, els nens s'han de guanyar el seu pas en un torneig previ. "Això es una mostra de la bona salut del club", ha dit Pedro Martínez. 

Moncho Fernández lamenta no haver igualat la intensitat del BAXI Manresa
L'entrenador del Monbús Obradoiro, Moncho Fernández, considerava clau igualar la intensitat del BAXI Manresa per tenir opcions de guanyar el partit. "Si baixes el nivell, et passen per sobre. I així ha estat als darrers minuts". El gallec ha considerat justa la derrota del seu equip però no creu que mereixessin perdre de 20 punts.

Fernández no s'ha sorprès del partit efectuat per Chima Moneke. "És el segon jugador més valorat de la competició", ha recordat. 

Arxivat a