La incidència hospitalària per la Covid a Manresa baixa per primer cop aquest hivern

Aquest dimarts hi ha 8 pacients menys que dimarts passat als hospitals de la capital del Bages, tot i que encara s'han produït 6 defuncions a les àrees d'aïllament

Zona Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.
Zona Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. | Althaia
18 de gener del 2022
Actualitzat el 19 de gener a les 12:16h
La incidència dels casos amb Covid a l'hospital de Sant Joan de Déu i al de Sant Andreu de Manresa ha baixat per primera vegada des que va iniciar-se la sisena onada de la pandèmia, aquest hivern, si bé que ho ha fet lleugerament. L'hospital d'Althaia té, aquest dimarts, 64 pacients a les unitats d'aïllament, 12 dels quals a l'UCI. Dimarts de la setmana passada en tenia 71, 7 més, i 14 a l'UCI. L'hospital de Sant Andreu té només un pacient menys amb Covid que fa set dies, ha passat de 31 pacients a 30 a les unitats d'aïllament.

Malgrat la millora de les dades, durant la darrera setmana encara hi ha hagut 6 defuncions que, sumades a les de les darreres sis setmanes, donen un total de 60 en 49 dies. Durant aquesta darrera setmana, entre els dos centres s'han donat 72 altes entre pacients que han superat la malaltia o que s'han negativitzat.