El femení màster de l'Avinent Manresa disputarà diumenge el Campionat d'Espanya a Madrid

La formació lluitarà per mantenir l'hegemonia en el panorama estatal

Equip femení màster de l'Avinent Manresa
Equip femení màster de l'Avinent Manresa | CAM
Redacció
18 de gener del 2022
Actualitzat a les 9:43h
L'equip femení màster de l'Avinent Manresa participarà el proper diumenge en el Polideportivo Gallur de Madrid en una nova edició del Campionat d'Espanya de Clubs màster en pista coberta, que reunirà els vuit millors equips de l'Estat: Playas de Castellón, CAIM TED de Málaga , Track Cross Road Team de Madrid, Durango Kirol Taldea, At. Samertolameu de Galicia, Atlético Renteria i Canguro AAC de Madrid.

L'equip que presentarà l'Avinent Manresa és un equip ple de grans atletes, tot i les baixes de darrera hora de Maite Marzo per lesió, i de Maria Rosa Busquets per malaltia, i amb el dubte de qui afrontarà la prova dels 400mll.

L'equip de l'Avinent Manresa estarà format per Loles Vives en 60mll, Silvia Cortés en 200mll, Manela Martínez en 800mll, Sara Beltrán en 1500mll, Sandra Martínez en 3000mll, Lita López en 60m tanques, Lis Majó en altura, Montserrat Prat en perxa, Lídia Pons en llargada, Alicia Hernández en triple, Lourdes Rossinyol en pes, i el quartet format per Vives, Majó, Cortés i López en el relleu de 4x200m.

A dia d'avui, l'equip manresà presenta un palmarès del tot inigualable per cap altre club català i estatal amb 26 títols, 16 subcampionats i un bronze, entre campionats de Catalunya i d'Espanya.