Pedro Martínez destaca la millora de l'equip a la segona part

Porfirio Fisac veu el BAXI Manresa com a just vencedor

Pedro Martínez parla amb els seus jugadors durant el partit
Pedro Martínez parla amb els seus jugadors durant el partit | Manel Mas
16 de gener del 2022
Actualitzat a les 19:49h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ha valorat de forma molt diferent el joc del seu equip contra el Gran Canaria a la primera i a la segona part. Mentre que a la primera part, els jugadors manresans han mostrat ansietat a la segona la situació ha millorat. L'entrada de jugadors com Luke Maye i Dani Garcia han donat un major ritme i això ho ha notat de forma positiva tot l'equip. Tot i la victòria final, el tècnic ha demanat tenir un esperit crític i demana als seus jugadors sortir els propers partits amb més intensitat. 

Ismael Bako ha estat el protagonista d'una jugada que ha compungit l'afició del Nou Congost. Pedro Martínez ha comentat que el pivot belga està adolorit però compta que tan sols és un cop molt fort i que tot quedarà en un ensurt. 

Porfirio Fisac veu el BAXI Manresa com a just vencedor
L'entrenador del Gran Canaria, Porfirio Fisac, ha considerat el BAXI Manresa com a just vencedor. Ha destacat que els bagencs han sabut jugar molt bé els 40 minuts. Sobretot al darrer quart "quan ens han passat per sobre". Fisac, sense que sonés a excusa, ha lamentat les condicions amb què el seu equip ha afrontat aquesta jornada.

Sobre les opcions del BAXI Manresa de ser a la Copa, l'entrenador foraster no s'ha volgut mullar massa però ha destacat el bon joc bagenc de tota la temporada i creu que mereix ocupar la posició que ocupa. 



Arxivat a