El CN Manresa Fibracat torna de vacances amb una important victòria a Granollers (4-9)

Les manresanes han dominat en tot el moment el partit

El CN Manresa Fibracat ha tornat a la competició amb victòria
El CN Manresa Fibracat ha tornat a la competició amb victòria | CNM
15 de gener del 2022
Actualitzat el 16 de gener a les 20:12h
El CN Manresa Fibracat ha tornat a la competició després de l'aturada per festes amb una victòria important a Granollers (4-9). Les de López han jugat un partit molt seriós amb defensa, intenses i solidàries, que ha comportat que les vallesanes tinguessin moltes dificultats per a superar la porteria defensada per Sala. El resultat encara podia a ver estat més ampli si les del Fibracat haguessin tingut la mica d'encert cara a gol.

El primer quart ja va ser per les bagenques que, amb gols de Bisbal se situaren en franquícia en el marcador. El segon quart va ser més igualat i les del CN Granollers disposaren d'un penal per aconseguir l'empat a dos gols, però van ser les manresanes que, amb dues anotacions de Vadillo, ambdues en superioritat, i Bisbal feien que s'arribés a la meitat del partit 2-5.

L'empat a un gol parcial del tercer temps no va fer perillar el triomf del CN Manresa Fibracat que, amb un nou gol de Bisbal, aconseguia arribar als darrers vuit minuts de joc amb tres gols d'avantatge, 3-6. El quart període va servir per a mostrar la superioritat de les visitants que, amb gols de Bisbal, Muns i Peirón arribaren al 3-9, que en el ram final les de casa escurçaren al 4-9 definitiu.

CN Manresa Fibracat: M Sala, R Solernou, MY Fernàndez, MM Kathel, A Toribio, H Vicente, L Flores, G Vadillo 2, L Muns 1, J César, A Bisbal 5, I Peirón 1.

CN Granollers: J Sapés, A Cisse, M Alfocea, A Gisbert 1, D Roca, B Serra 1, L Aribau 1, N Riaño, M Riquez, E Carreras, BL Expósito 1.

Parcials: 0-2, 2-3, 1-1, 1-3.

Arbitratge a càrrec d'A. Márquez i E. Sánchez. Van assenyalar 11 exclusions i un penal a jugadores manresanes per nou exclusions i una pena màxima a les locals.