Rajadell s'endinsa aquest cap de setmana en la Festa de Sant Sebastià

Amb la presentació del mapa de patrimoni cultural, diversos espectacles i una cursa de muxing

Durant la Festa de Sant Sebastià s'ha presentat el mapa de patrimoni cultural de Rajadell
Durant la Festa de Sant Sebastià s'ha presentat el mapa de patrimoni cultural de Rajadell | Patrimoni
Redacció
15 de gener del 2022
Actualitzat el 16 de gener a les 0:01h
Rajadell es troba aquest cap de setmana immers en la Festa de Sant Sebastià, la seva Festa Major d'Hivern. Una celebració que ha servit aquest dissabte per a la presentació del mapa de patrimoni cultural del municipi, un estudi complet i exhaustiu del patrimoni cultural i natural de Rajadell. La presentació ha anat a càrrec del seus autors, Xavier Menéndez i Pedro Barbado.

També aquest dissabte, el mag Jordi Quimera ha ofert l'espectacle de màgia familiar Martingales, on ha harmonitzat misteri i sorpresa amb la màgia més divertida

Ja a la nit, el grup de teatre de l'ACR de Fals representarà l'obra Tot té un preu a partir de les 10 del vespre a la Sala. Uns treballadors d'una exitosa empresa que han comès un delicte fiscal i han de discutir qui i com ho pagaran. S'explica la situació que es desencadena i com reaccionen les persones que semblaven una gran família quan cadascú se sent acorralat. On queda l'amistat? Quines situacions passades reapareixen i què pot representar tot això per afrontar el futur?

Diumenge serà el torn del primer trofeu múxing de Rajadell, una cursa de diferents categories de vehicles lleugers tibats per gossos i canicros, atletes corrent amb gossos, dintre de la lliga catalana de canicros. Es podrà seguir a partir de 2/4 de 9 des dels Plans de Can Balart.

Finalment, a les 12 del migdia, la celebració eucarística tancarà la Festa de Sant Sebastià amb la benedicció de la coca i els panets. Tot seguit tindrà lloc l'actuació dels bastoners de Rajadell, els morterets i el tradicional ball de la coca amb música en directe.