Festa Sant Sebastià

Rajadell s'endinsa aquest cap de setmana en la Festa de Sant Sebastià

Amb la presentació del mapa de patrimoni cultural, diversos espectacles i una cursa de muxing

per Redacció, 15 de gener de 2022 a les 19:08 |
Durant la Festa de Sant Sebastià s'ha presentat el mapa de patrimoni cultural de Rajadell | Patrimoni
Rajadell es troba aquest cap de setmana immers en la Festa de Sant Sebastià, la seva Festa Major d'Hivern. Una celebració que ha servit aquest dissabte per a la presentació del mapa de patrimoni cultural del municipi, un estudi complet i exhaustiu del patrimoni cultural i natural de Rajadell. La presentació ha anat a càrrec del seus autors, Xavier Menéndez i Pedro Barbado.

També aquest dissabte, el mag Jordi Quimera ha ofert l'espectacle de màgia familiar Martingales, on ha harmonitzat misteri i sorpresa amb la màgia més divertida


Ja a la nit, el grup de teatre de l'ACR de Fals representarà l'obra Tot té un preu a partir de les 10 del vespre a la Sala. Uns treballadors d'una exitosa empresa que han comès un delicte fiscal i han de discutir qui i com ho pagaran. S'explica la situació que es desencadena i com reaccionen les persones que semblaven una gran família quan cadascú se sent acorralat. On queda l'amistat? Quines situacions passades reapareixen i què pot representar tot això per afrontar el futur?

Diumenge serà el torn del primer trofeu múxing de Rajadell, una cursa de diferents categories de vehicles lleugers tibats per gossos i canicros, atletes corrent amb gossos, dintre de la lliga catalana de canicros. Es podrà seguir a partir de 2/4 de 9 des dels Plans de Can Balart.


Finalment, a les 12 del migdia, la celebració eucarística tancarà la Festa de Sant Sebastià amb la benedicció de la coca i els panets. Tot seguit tindrà lloc l'actuació dels bastoners de Rajadell, els morterets i el tradicional ball de la coca amb música en directe.

 

Participació