Mobilitat

L'Ajuntament de Súria vol que s'asseguri la continuïtat de la vorera lateral a la nova rotonda

Les obres van anar a càrrec d'ICL i la titularitat de la carretera de la Generalitat

per Redacció, 14 de gener de 2022 a les 17:51 |
Inauguració de la rotonda de Súria, el passat mes de desembre | ICL
L'Ajuntament de Súria ha demanat a la Generalitat i a l'empresa ICL que s'asseguri la continuïtat de la vorera lateral per a vianants a la nova rotonda de l'entrada sud al nucli urbà, ja que actualment queda interrompuda. La petició es va fer coincidint amb la recent entrada en servei d'aquesta obra.

La rotonda va ser inaugurada oficialment el passat mes de desembre en un acte que va comptar amb la presència de l'alcalde Albert Coberó, representants d'ICL i diferents membres de l'equip de govern municipal.


La construcció de la nova rotonda formava part de les previsions del Pla Director Urbanístic (PDU) de l'activitat minera al Bages com a element de millora de la circulació, i no ha tingut cap cost per a l'Ajuntament.

La promoció del projecte va anar a càrrec d'ICL, d'acord amb els paràmetres establerts en el PDU, i amb la corresponent llicència urbanística de l'Ajuntament per a la seva realització. La titularitat de la carretera C-1410z, on es troba ubicada la nova rotonda, és de la Generalitat.


A petició de l'Ajuntament, la nova rotonda compta amb una olivera centenària, l'escut de la vila i el nom del municipi en lletres de grans proporcions, com a elements identificatius.

 

Participació