Salut posarà en marxa el nou CAP de Navarcles a partir de dilluns

L'equipament ha comptat amb un pressupost de 2,8 milions d'euros, i donarà servei als veïns del municipi i als de Mura i Talamanca

Accés al nou CAP de Navarcles
Accés al nou CAP de Navarcles | Salut
Redacció
14 de gener del 2022
Actualitzat a les 14:29h
El Departament de Salut obrirà aquest dilluns el nou CAP de Navarcles, ubicat a l'avinguda Lluís Companys. Es tracta d'un equipament que ocupa 1000 metres quadrats construïts en una única planta més amplia i lluminosa que l'ambulatori actual. El nou CAP donarà servei als municipis de Navarcles, Mura i Talamanca. En el seu primer dia de d'obertura, atendrà urgències i dimarts s'espera que ja funcioni a ple rendiment.

L'horari del centre és de 8 del matí a 8 de la tarda, de dilluns a divendres no festius. Fora d'aquest horari, es recomana dirigir-se al CUAP Bages. Amb un pressupost de 2,8 milions d'euros, l'equipament s'ha construït en uns terrenys municipals cedits per l'Ajuntament.

El nou equipament tindrà una vintena d'espais assistencials. En concret, tres consultes de medicina general i tres d'infermeria per a l'atenció d'adults; una consulta de pediatria i el seu corresponent espai de pediatria. Inclou també l'àrea d'atenció no programada o d'urgències amb dos boxs polivalents i una sala de tractaments d'emergència i observació. També tindrà una consulta de llevadora i espais polivalents per oferir el servei d'odontologia, així com també una aula d'educació sanitària. El centre disposarà d'un nou telèfon (93.193.96.63).