Cal Sitjes d'Artés acull «Sapròfits. Diàlegs amb el bosc» d'Eudald Alabau

Per a l'execució d'aquesta obra utilitza materials que recicla i diverses disciplines del camp de l'expressió plàstica

Eudald Alabau explica una de les seves obres durant la inauguració de l'exposició aquest dijous a Artés
Eudald Alabau explica una de les seves obres durant la inauguració de l'exposició aquest dijous a Artés | Ramon Creus
Redacció
13 de gener del 2022
Actualitzat a les 21:27h
L'Espai Expositiu Cal Sitjes d'Artés exposa Sapròfits. Diàlegs amb el bosc d'Eudald Alabau a partir d'aquest dijous, una obra que, a partir d'un plantejament científic, l'autor la porta al camp artístic per plasmar les seves vivències dins del bosc. L'exposició s'ha inaugurat aquest dijous i es podrà visitar fins al proper 4 de març. de dilluns a divendres, de 15.30h a 20h i els dimecres i dissabtes, de 10h a 13h, i està organitzada per l'Ajuntament i la biblioteca d'Artés, i el CACiS, el Forn de la calç de Calders.

Eudald Alabau Selva (Ripoll, 1950), és un artista plàstic. Va estudiar i es va llicenciar a l'Escola Sant Jordi de Belles Arts de Barcelona. Havia sigut professor d'escultura a l'Escola d'Art de Vic.

L'any 2006 va realitzar experiències artístiques a Noruega i a Eslovènia. L'any 2008, va prendre part a la Fira d'Art Independent de Madrid (FAIM). Actualment, Eudald Alabau treballa en projectes de Land art. Moltes de les seves obres, efímeres, utilitzen materials naturals, com el gel.

Per a l'execució d'aquesta obra, Alabau utilitza materials que recicla i diverses disciplines del camp de l'expressió plàstica, i mostra el seu entusiasme per la vida al bosc i la seva capacitat de regeneració.