Màgia

«La nit dels genis» portarà dissabte a Manresa mags d'arreu del món per desè any consecutiu

El Festival Internacional de Màgia aplegarà al Kursaal mags provinents de Rússia, Turquia, Itàlia, Eslovènia, Veneçuela i Espanya

per Redacció, 13 de gener de 2022 a les 19:08 |
Presentació de «La nit dels genis» aquest dijous al Kursaal | MEES
La sala gran del Teatre Kursaal es convertirà aquest dissabte, 15 de gener a les 8 del vespre, en l'escenari de la desena edició de La nit dels genis, el Festival Internacional de Màgia que per desè any consecutiu reunirà a mags reconeguts internacionalment que des d'aquest dijous i fins dilluns participen en una trobada de mags al Pont de Cabrianes

Aquest any, malgrat les dificultats de la Covid-19 que han provocat algunes absències de mags de fora d'Espanya, prendran part a la trobada una vintena de mags, una bona part dels quals actuaran dissabte al teatre Kursaal: Vadim Savenkov, Dimitry Chirikov, Vadim Gordeev, Elena Gordeeva i Daniel Sankin (Rússia), Kenris Murat (Turquia), Alessio Masci (Itàlia), Adrián Soler (Veneçuela), Hannu Juntunen (Finlàndia), Zlatko Brlic (Eslovènia) i Peio Rivas, Javier Aguirre, Álvaro Cortés, Pau Borrell, Ramon Flórez, Dídac Hospital, Xavier Tapias i May Closa (Espanya).


La gala va sorgir arran de la trobada de treball que des de fa 12 anys organitzen una vintena de mags a Sallent, en què mostren els uns als altres de manera oberta els seus números. Aquesta serà la novena vegada que els participants tindran l'oportunitat de mostrar aquest treball en públic en aquest Festival Internacional que enguany acollirà el Teatre Kursaal i que en algunes edicions s'ha fet al Teatre Conservatori. Una gala que ens mostrarà una màgia d'escena visual, poètica i actual.

Les entrades que tenen un preu de 15 euros, (12 euros amb carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.


Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament del 70% i l'ús de mascareta durant tota la funció. 

Participació