Juan Diego Botto tornarà diumenge al Kursaal amb «Una noche sin luna»

L'obra, dirigida per Sergio Peris-Mencheta, és un viatge per l'univers de Federico García Lorca

«Una noche sin luna» fa un viatge per l'univers de Federico García Lorca
«Una noche sin luna» fa un viatge per l'univers de Federico García Lorca | Promocional
Redacció
13 de gener del 2022
Actualitzat a la 13:45h
Aquest diumenge, 16 de gener a les 6 de la tarda la sala gran del Kursaal acollirà Una noche sin luna un viatge a través de l'univers del poeta granadí Federico García Lorca, en què l'actor Juan Diego Botto i el director Sergio Peris-Mencheta es retroben després de l'èxit d'Un trozo invisible de este mundo, guanyadora de quatre Premis Max i que es va veure al Kursaal el 2014. Les entrades per aquesta funció ja estan exhaurides amb un 70% d'ocupació.

Una noche sin luna és una peça commovedora i sorprenent que ens parla de Lorca des d'una sensibilitat del segle XXI, com si el mateix Federico fos avui aquí amb nosaltres. Un recorregut amb molta ironia, emotivitat i sentit de l'humor per alguns dels aspectes menys coneguts de la vida i obra de Lorca: el seu pas per la residència d'estudiants, les crítiques rebudes per Yerma, la seva relació amb la premsa, els seus amors, la tensió dels seus últims anys...

Una peça viva, atrevida i dinàmica en la qual la paraula de Lorca, la seva vida i el seu món serveixen de mirall del nostre.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament del 70% i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Aquesta funció es podrà seguir a partir dels sobretítols que es projectaran en una pantalla, així com per audiodescripció a través d'un sistema de receptors.