Escena

Juan Diego Botto tornarà diumenge al Kursaal amb «Una noche sin luna»

L'obra, dirigida per Sergio Peris-Mencheta, és un viatge per l'univers de Federico García Lorca

per Redacció, 13 de gener de 2022 a les 13:36 |
«Una noche sin luna» fa un viatge per l'univers de Federico García Lorca | Promocional
Aquest diumenge, 16 de gener a les 6 de la tarda la sala gran del Kursaal acollirà Una noche sin luna un viatge a través de l'univers del poeta granadí Federico García Lorca, en què l'actor Juan Diego Botto i el director Sergio Peris-Mencheta es retroben després de l'èxit d'Un trozo invisible de este mundo, guanyadora de quatre Premis Max i que es va veure al Kursaal el 2014. Les entrades per aquesta funció ja estan exhaurides amb un 70% d'ocupació.

Una noche sin luna és una peça commovedora i sorprenent que ens parla de Lorca des d'una sensibilitat del segle XXI, com si el mateix Federico fos avui aquí amb nosaltres. Un recorregut amb molta ironia, emotivitat i sentit de l'humor per alguns dels aspectes menys coneguts de la vida i obra de Lorca: el seu pas per la residència d'estudiants, les crítiques rebudes per Yerma, la seva relació amb la premsa, els seus amors, la tensió dels seus últims anys...


Una peça viva, atrevida i dinàmica en la qual la paraula de Lorca, la seva vida i el seu món serveixen de mirall del nostre.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament del 70% i l'ús de mascareta durant tota la funció.


Aquesta funció es podrà seguir a partir dels sobretítols que es projectaran en una pantalla, així com per audiodescripció a través d'un sistema de receptors. 

Participació