Imagina't arrencarà dissabte a la sala petita del Kursaal amb l'espectacle sensorial «Pintamúsica»

Es tracta d'un muntatge de la Cia Viu el Teatre recomanat per a infants a partir d'1 any

«Pintamúsica» està recomanat per a infants a partir d'1 any
«Pintamúsica» està recomanat per a infants a partir d'1 any | Promocional
Redacció
13 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:49h
La sala petita del Kursaal acollirà aquest dissabte, 15 de gener a les 5 i a 2/4 de 7 de la tarda, dues funcions de l'espectacle Pintamúsica de la Cia Viu el Teatre amb les quals es donarà el tret de sortida de la programació per a públic familiar d'Imagina't, en un any en què l'entitat manresana celebra 45 anys de trajectòria. 

Pintamúsica és una aventura sensorial de 30 minuts recomanada a partir d'1 any per escoltar, mirar, interaccionar i jugar. Un quadre blanc, quatre colors i música clàssica en directe són els ingredients principals d'aquest viatge compartit a través de les estacions de l'any. Tres músics, actors i cantants crearan una adaptació del quadre Dona i ocells en la nit de Joan Miró.

Les entrades per veure Pintamúsica tenen un preu de 8 euros (6 euros amb Carnet Imagina't i Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament del 70% i l'ús de mascareta durant tota la funció.

El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà el dissabte, 29 de gener a l'Espai de la Plana de l'Om amb el concert narratiu amb titelles de paper Dins la panxa del llop de la Cia de Paper