El Ballet Nacional Rus presentarà divendres a la sala gran del Kursaal «El Trencanous»

Les entrades ja estan exhaurides amb el 70% de l'aforament

El Ballet Nacional Rus arribarà a Manresa divendres
El Ballet Nacional Rus arribarà a Manresa divendres | Promocional
Redacció
13 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:49h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 15 de gener a les 20 h, la representació del ballet El Trencanous de Txaikovski a càrrec del Ballet Nacional Rus, una de les companyies de referència mundial, dirigida per Sergei Radchenko i amb un cos de 45 ballarins. Les entrades ja estan exhaurides amb el 70% de l'aforament.

El Ballet nacional Rus es va fundar el 1989, quan el llegendari solista del Teatre Bolxoi de Moscou Sergei Radchenko va voler crear una companyia que reunís els elements més clàssics de les grans companyies del Ballet Kirov i Bolxoi en una nova companyia de ballet independent dins del marc del ballet clàssic rus. Així, els principals ballarins de Rússia van forjar sota la direcció de Radchenko una companyia que porta a escena produccions de clàssics atemporals com Giselle, Don Quixot... i que ja des dels seus inicis ha fet nombroses gires per tot el món.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament del 70% i l'ús de mascareta durant tota la funció.