El CE Manresa se sobreposa a les baixes, guanya a Peralada i ja és tercer (2-3)

Pelegrín, fitxat aquest mateix dimecres per cobrir la marxa de David Batanero, ha jugat de titular degut a la manca d'efectius

Imatge d'arxiu dels jugadors del CE Manresa celebrant una victòria
Imatge d'arxiu dels jugadors del CE Manresa celebrant una victòria | CEM
12 de gener del 2022
Actualitzat a les 22:45h
El CE Manresa ha guanyat a Peralada un partit de mèrit contra un rival directe a la taula classificatòria, un equip que va liderar el grup 5 de Tercera durant bona part de la primera volta i que en els darrers partits sembla haver pagat el desgast.

El 2-3 aconseguit pels manresans a Peralada, en partit que havia quedat ajornat de la setzena jornada, reforça les seves aspiracions de consolidar-se a la zona alta de la taula, i permet superar els de l'Empordà a la classificació.

Encara més mèrit té si es té en compte que Ferran Costa només comptava amb tretze integrants del primer equip per disputar el partit i un d'ells amb molèsties i un altre, Pelegrín, que havia estat fitxat aquest mateix dimecres al migdia per suplir la marxa de David Batanero al Prat.

El partit s'ha posat aviat de cara per als del Bages. Al minut 12, Noah xuta a la xarxa després de tres rematades seguides pels manresans que havien estat rebutjades per la defensa. Abans de la mitja hora, al minut 28, ha arribat el segon gol visitant. Pau Darbra ha rematat al fons de la porteria un córner. Dos minuts després, però, en una jugada similar, el Peralada reduïa diferències amb un gol també després d'un córner. Al minut 35, Javi López remata fregant el pal dret de la porteria local.

A la segona part Javi López sí que ha vist porteria. Al minut 55, remata de cap dins l'àrea després d'un centre des de la línia de fons de Salva que havia habilitat Pau Darbra amb una passada fantàstica per sobre d'un rival. Semblava que l'1-3 donava tranquil·litat a les files manresanes, però l'empenta del Peralada es traduïa en un gol de rebot al minut 66.

A partir d'aquí els de l'Alt Empordà han premut l'accelerador, però ha estat el CE Manresa qui ha tingut l'ocasió més clara, al minut 76, quan el xut de Noah no ha pogut superar el porter local Aroca després d'un contraatac que també ha comptat amb Biel II. Fins al final, Costa ha hagut de canviar Noah i Biel II per molèsties, però els visitants han aguantat l'embranzida del Peralada i han aconseguit una victòria que els posa tercers a la classificació.