Muttion Sextet donarà el tret de sortida al Cicle de concerts Artés és Música d'enguany

El concert se celebrarà divendres al complex cultural de Cal Sitjes

Redacció
12 de gener del 2022
Actualitzat a les 15:07h
Cal Sitjes a Artés
Cal Sitjes a Artés | GSV
Torna el cicle de concerts Artés és Música, que l'Ajuntament organitza conjuntament amb l'Escola de Música. Diverses, variades i molt interessants les propostes que enguany formen la programació del cicle, de gener a juny; Muttion, Celeste canta Chavela, Joana Serrat, Aigua, Alba Careta Group i Aupa Strings.  

El primer concert, que serà aquest divendres dia 14 de gener, tindrà com a protagonista el sextet de jazz Muttion. El grup està encapçalat pels joves artesencs Arnau Morell i Pau Jorba, acompanyats pel manresà Roger Santacana, Cesc Badia, Abril Saurí i Miquel Casanovas. Presentaran un repertori amb composicions pròpies però volen retre homenatge a dues grans figures de la trompeta com són Buddy Shaw i Freddie Hubbard, dels quals n'han adquirit influències en la seva música més enèrgica.

El concert començarà a les 9 del vespre al complex cultural de Cal Sitjes d'Artés i les entrades es poden comprar telemàticament o a la mateixa taquilla abans del concert. Es poden consultar informacions d'aquest concert i dels següents que conformaran el Cicle al mateixa enllaç. El proper concert serà el divendres 11 de febrer amb Celeste Alías que presentarà Celeste Canta a Chavela.