Tetris de fitxatges del CE Manresa per jugar contra el Perelada amb el màxim d'efectius

David Batanero deixa l'equip per fitxar pel Prat i els manresans incorporen Pelegrín, que podria jugar aquest mateix dimecres

David Batanero deixa el CE Manresa
David Batanero deixa el CE Manresa | CEM
Redacció
12 de gener del 2022
Actualitzat a la 13:46h
La direcció esportiva del CE Manresa ha viscut un matí intens de despatxos aquest dimecres amb la vista posada al final de la jornada, quan ha de jugar a Peralada (20h) en un partit de màxima intensitat a la part alta de la taula classificatòria. El partit havia estat ajornat degut al brot de Covid que va patir la plantilla manresana i correspon a la setzena jornada de lliga.

El CE Manresa, que es trobava només amb onze jugadors disponibles del primer equip, ha anunciat a mig matí la marxa del sallentí David Batanero, que després de 9 partits amb la samarreta manresana, ha fitxat pel Prat AEA, de Segona B. La direcció esportiva ha reaccionat amb celeritat i just al migdia ha confirmat el fitxatge de Pelegrín, un central de 26 anys procedent del Terrassa FC, on era un dels seus capitans.

Segons han explicat des del club, degut a la falta d'efectius, és molt possible que Antonio Pelegrín García debuti aquest mateix dimecres al vespre contra el Peralada, i fins i tot ho podria fer de titular, tot i que aquest extrem dependrà de l'entrenador Ferran Costa.